شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

خوشمزه ترین مزه ها

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای

مواد لازم برای طرز تهیه کیک پنیر خامه ای (چیز کیک)

با کیک شکلاتی همراه باشید

بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین 100 گرم
کره برای مخلوط کردن با بیسکویت 60 گرم
ژلاتین ورقه ای در آب سرد خیس شود 7 گرم، ابتدا در آب سرد خیس شود
آب گرم برای حل کردن ژلاتین 35 میلی لیتر
پنیر خامه ای 100 گرم
شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای 45 گرم
آبلیمو نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) 300 گرم
خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین روی کیک 80 گرم
شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی 15 گرم
پسته خرد شده برای تزیین کمی
یک نوع کمپوت میوه مانند آناناس، برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد به مقدار لازم

چیز کیک ساده

طرز تهیه چیز کیک

قالب بهتر است از نوع حلقه ای و بدون ته یا نوعی که بدنه و کف قالب جدا می شود باشد.
بیسکویت گراهام را داخل نایلون ریخته با ورده خرد می کنیم سپس آن را در داخل کاسه ریخته با کرهٔ ذوب شده مخلوط می کنیم. سپس در ته قالب ریخته بر روی آن نایلون انداخته و با قاشق آن را در کف قالب فشرده و پهن می کنیم سپس در یخچال قرار می دهیم تا کره سفت شود.
ورقه ژلاتین را در آب سرد خیس می کنیم.
پنیر خامه ای را از یخچال درآورده به دمای معمولی اتاق می رسانیم.
نصف یک لیمو را فشار داده آب آن را آماده می گذاریم.
خامه را بدون شکر می زنیم تا نیمه سفت شود. یعنی از تخم مرغ همزنی نریخته ولی شیار تخم مرغ همزنی در درون خامه باقی نماند.

چیز کیک


پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو را درون یک کاسه ریخته آن را بهم می زنیم تا کرم مانند شود.
ورقه ژلاتین خیس شده را از آب سرد درآورده آن را در درون آب گرم تعیین شده گذاشته تا کاملاً حل شود. ژلاتین را می توان در داخل آب گرم گذاشت و به مدت 10 ثانیه در مکروویو حرارت داد.
ژلاتین حل شده را به پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو اضافه می کنیم.
خامه زده شده را به مواد اضافه می کنیم.
در صورت تمایل یک نوع کمپوت مانند آناناس را مابین بیسکویت کف قالب و مواد پهن می کنیم.
مواد را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت 2 ساعت سرد می کنیم.
بعد از سفت شدن در صورت تمایل می توان روی آن را با خامه زده شده و پسته خردشده تزیین کرد.

نکات تکمیلی در مورد چیز کیک

چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
چیز کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : cakeshokolati

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز خانگی

خوراک لوبیا سبز یک غذای سالم و مقوی است که از مواد اولیه تماما ارگانیک تهیه می شود و اگر در کنار ماست موسیر میل شود مزه بی نظیری را به شما هدیه می دهد.


مواد لازم خوراک لوبیا سبز خانگی

مقدار مواد اولیه ذکز شده مناسب 4 نفر می باشد.

  1. 2 پیمانه لوبیا سبز
  2. گوجه 4 عدد بزرگ
  3. پیاز یک عدد بزرگ
  4. فلفل دلمه یک عدد کوچک

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز :

ابتدا پیاز، فلفل دلمه، لوبیا و گوجه را خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید. پیاز را افزوده و تفت دهید. بعد از اینکه پیاز طلایی شد، نمک ، فلفل و زردچوبه بزنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد. لوبیا را بریزید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. در ادامه فلفل دلمه را افزوده و تفت دهید. در مرحله بعد گوجه را بریزید و اجازه دهید تا مواد با هم تفت بخورد و بپزد. در آخر کمی آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا خوراک پخته و جا بیافتد سپس سرو کنید.

طرز تهيه “دلمه برگ مو” غذاي پرطرفدار تركي

مواد لازه براي تهيه دلمه برگ مو

  • برگ مو:به مقدار لازم
  • گوشت چرخ كرده:300 گرم
  • برنج:يك پيمانه
  • سبزي دلمه( گشنيز، جعفري، نعناع و ترخون) به يك نسبت با گشنيز كمي بيشتر:300 گرم
  • پياز متوسط:دو عدد
  • لپه:يك پيمانه
  • نمك:به مقدار كم

دلمه برگ مو

مواد لازم براي چاشني دلمه

  • آب:يك پيمانه
  • سركه:نصف پيمانه
  • شكر:يك قاشق غذا خوري
  • نمك:به مقدار كم

دلمه برگ مو

طرز تهيه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خيس كنيد .و بعد نيم پز كنيد.

تابه اي را روي حرا رت قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد تا داغ شود. بعد پياز را به همراه كمي زرد چوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد.

وقتي رنگ پياز طلايي شد ، گوشت را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.

برنج و لپه نيم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه كنيد و هم بزنيد.در آخر سبزي را اضافه كنيد و تفت دهيد. بعد از كمي پاشيدن نمك روي مواد ، آنها را از روي حرارت برداريد.

و مواد را داخل برگها به صورت بقچه اي بپيچيد.اگر برگهايي كه استفاده ميكنيد تازه هستند بايد دو سه دقيقه اي در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشكنند.

سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچينيد و چاشني را روي آن بريزيد.

در قابلمه را ببنديد تا دلمه ها با حرارت كم و با بخار چاشني بپزند.

طعم چاشني دلمه:

براي چاشني دلمه از سركه يا آبليمو ، آب ، نمك و شكر استفاده كنيد و به اندازه دلخواه از آنها استفاده كنيد.

دقت كنيد سركه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نكنيد .

فوت وفن پيچيدن دلمه ها

براي پيچيدن دلمه ها روشهاي مختلفي وجود داره كه مرسوم ترينشون بقچه اي هست و رولي.

اگر برگهايي كه استفاده ميكنين تازه هست بايد دو سه دقيقه اي در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پيچيدن نشكنه.

برگها رو كه آماده كردين، پهن كنين و مواد رو داخلش بريزين و بپيچيدش.

طرز تهيه و دستور پخت:

امروز طرز تهيه يكي از غذاهاي خوشمزه ايراني را اينجا قرار ميديم.

طرز تهيه دلمه ي گوجه و بادمجون با مرغ، به اين صورت است كه ابتدا بايد محتويات درون دلمه ها را آماده كنيم، بدين منظور ابتدا سبزي مخصوص دلمه را خريداري كرده پاك ميكنيم، آن را خوب مي‌شوييم و با چاقو، ريز ريز ميكنيم و كنارميگذاريم. بعد از آن يك سوم ليوان برنج را به مدت ده دقيقه در آب قرار ميديم. براي تهيه محتويات دلمه، يك پياز متوسط همراه با چند حبه سير را خرد كرده و داخل قابلمه اي كه مقداري روغن درآن ريخته ايم ميريزيم و كاملا پياز و سير را تفت ميدهيم تا مقداري سرخ شود. كمي زردچوبه، فلفل و نمك اضافه ميكنيم و كاملا مخلوط ميكنيم. سپس سبزي مخصوص دلمه را كه از قبل ريز و آماده كرده ايم، به پياز و سير اضافه ميكنيم و با هم مخلوط ميكنيم تا مقداري سبزي از خيسي در بياد و بعد از آن برنج را كه از قبل آماده كرده ايم به بقيه مواد اضافه ميكنيم و كاملا مخلوط ميكنيم، تفت ميدهيم تا كمي سرخ شوند. بعد گاز را خاموش كرده و ميگذاريم تا سرد شود.

منبع:cooknow

طرز تهیه بورک ترکیه ای

مواد لازم برای بورک ترکیه ای:

کشمش: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافی
کره (ذوب شده): 125 گرم
آرد: به مقدار لازم


طرز تهیه

1. آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.
2. برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.


3. خمیر ور آمده را به 10 قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آن ها پخش کرده و رول کنید.

4. رول ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آن ها بمالید. آن ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش داده و سرو کنید.

منبع ; cookway20blog

آموزش تهیه مرحله به مرحله “حلوای هویج” خوشرنگ

مواد لازم برای درست کردن حلوای هویج خوشمزه

  • هویج: 500 گرم
  • آرد نان باگت : 1 پیمانه
  • شکر: 1 و نیم پیمانه
  • گلاب: 2/3 پیمانه
  • روغن مایع: 2/3 پیمانه
  • هل: 1 ق م
  • شیر: 2 پیمانه

طرز تهیه حلوی هویجحلوای هویج

حلوای هویج

طرز تهیه کامل حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه

برای درست کردن این حلوا ابتدا باید هویج را آماده کنیم . هویچ ها را پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید و در داخل یک قابلمه کوچک بریزید و شیر را هم روی هویج بریزید تا حدی که

سطح روی هویج ها را بگیرد.قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا هویج با شیر حدود 20 دقیقه بپزد.بعد از اینکه هویج ها نرم شد و کاملا با شیر پخت ، آن را پوره میکنیم .

حلوای هویج خوشمزه

نحوه درست کردن حلوای هویج

در مرحله بعد آرد الک شده را روی تابه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا کمی بوی خامی آرد گرفته شود .پس از اینکه آرد تفت داده شد دوباره آن را الک میکنیم تا آرد ،داخل حلوا

گوله نشود.دوباره آرد را با حرارت ملایم به آرامی تفت میدهیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم .

اضافه کردن کره یا روغن به حلوای هویج

اگر هم بخواهید از کره استفاده کنید باید مقدارش با میزان روغن مایع به همان اندازه باشد.برای حلوای هویج نباید خیلی حلوا را تفت دهید چون آرد هر چه بیشتر تفت بخورد رنگش

تیره تر میشود و بهتر است رنگ حلوای هویج روشن باشد.

طرز تهیه حلوای هویج

کاملترین دستور تهیه برای درست کردن حلوای هیج خوشمزه

بعد از اینکه حلوا با روغن کمی تفت خورد پوره هویج آماده شده را در ظرف دیگری روی حرارت میگذاریم و شکر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر در هویج بر اثر حرارت

ذوب شود.

اضافه نمودن گلاب و هل به مابقی مواد حلوای هویج

بعد از اینکه شکر آب شد گلاب و هل را اضافه میکنیم .و بعد از اضافه کردن گلاب و هل شهد هویج را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود و سپس آن را داخل

آرد تفت داده شده با روغن ،که داغ است به یکباره اضافه میکنیم .

در هنگام اضافه کردن شهد هویج باید حلوا را سریع و مداوم هم بزنید تا حلوا خودش را جمع کند.در این مرحله حلوا آمادست و میتوانید در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید.

حلوای هویج

درست کردن و تزیین حلوای هویج

نکاتی خاص برای خوشمزه تر کردن حلوای هویج:

  1. توجه داشته باشید که این حلوا کمی چسبناک است و هنگام فرم دادن باید از مقداری روغن مایع استفاده کنید.
  2. اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
  3. میتوانید به جای اینکه هویج را بپزید و پوره کنید آب هویج را با کاسه کوچک تفاله نرم کنید و موقع آب گرفتن کنار بگذارید و به مواد اضافه کنید.
  4. می توان برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کرد که در این صورت حلوا هویج با شیر خواهیم داشت.
  5. زمانی که این حلوا با آرد تهیه می شود هویج آن نباید محسوس باشد و بهتر است آن را با میکسر به شکل پوره در آوریم یا اگر میکسر در دسترس نیست هویج را بپزیم و بعد آن را پوره کنیم.
  6. زمانی که پوره هویج آماده شد آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مقداری از آب آن تبخیر شود.
  7. هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد حلوای هویج خوشمزه تری خواهیم داشت.
  8. برای پوره کردن هویج را رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشود و جلوه خوبی ندارد.
  9. رنگ آرد در هنگام تفت به هیچ عنوان نباید تغییر کند.
  10. حلوای هویج را می توان تا چند ساعت در دمای محیط ( البته در محیطی که خیلی گرم نباشد ) نگهداری کرد.
  11. برای نگهداری طولانی مدت بهتر است در یخچال یا جای کاملا خنک نگهداری شود.

نکات تکمیلی در مورد حلوای هویج

حلوای هویج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای هویج را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

شیرینی لگیمات ، مرحله به مرحله تا یک شیرینی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیرینی لگیمات خانگی :

شیرینی لگیمات یا لقیمات یک نوع بامیه عربی می باشد که بیشتر برای ماه رمضان تهیه می شود و اصالت این شیرینی خوشمزه به استان بوشهر تعلق دارد .پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

شیرینی-لگیمات

شیرینی لگیمات

مواد لازم برای شیرینی لگیمات :

مایه خمیر1/2 ق غ
روغن مایع1 ق غ
عسل1 ق غ
آرد سفید گندم 1 پیمانه
پودر هل1/2 ق چ
نمک1/8 ق چ
آب ولرم3/4 پیمانه
نشاسته ذرت2 ق غ
شیرخشک 1 ق غ
ماست 2 ق غ

دستور پخت شیرینی لگیمات بوشهری :

شیرینی لگیمات به روش های مختلفی تهیه می شود ولی ما تلاش کردیم معمول ترین روش تهیه این شیرینی را به شما آموزش دهیم.

مرحله اول

ابتدا پودر هل، نمک، خمیرمایه و شیر خشک را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید سپس آرد را افزوده و مواد را هم بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

عسل، ماست و روغن را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید . آب را کم کم به موادتان اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه یکدست شود.بعد از اینکه موادتان یکدست شد روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

مرحله سوم

بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را کمی هم بزنید تا هوای داخلش از بین برود.

مرحله چهارم

یک قابلمه گود را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود. سپس با قاشق از خمیر بردارید و داخل روغن بریزید تا لگیمات ها سرخ شوند. بعد از اینکه لگیمات ها سرخ شدند آن ها را داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. لگیمات ها را بعد از اینکه روغش گرفته شد داخل شهد ولرم قرار دهید تا چند دقیقه بماند سپس آن را از شهد خارج کرده و سرو نمایید.

نکات تهیه شیرینی لگیمات :

  1. مایه شیرینی لگیمات باید مقداری از مایه کیک رقیق تر باشد.
  2. در صورت تمایل میتوانید به جای شهد از شیره خرما و یا شیره انگور استفاده نمایید.
  3. برای تزیین لگیمات ها میتوانید از خلال پسته و یا خلال بادام استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی لگیمات

شیرینی لگیمات جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی لگیمات را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : tamkhob

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

دستور پخت آش شله قلمکار:

“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.

آش شله قلمکار


مواد لازم تهیه آش شله قلمکار:

  • پیاز
  • گوشت
  • نخود
  • لوبیا
  • برنج
  • عدس
  • زردچوبه
  • فلفل سیاه و قرمز
  • روغن
  • نمک
  • سبزی آش
  • نعنا

طرز تهیه آش شله قلمکار:

پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم.

نکاتی طلایی برای پخت آش شعله قلمکار:

  1. در تهیه این آش بجای اسفناج می توانید از برگ چغندر استفاده کنید.
  2. در صورت در دسترس نبودن سبزی ترخون و مرزه تازه از سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید.فقط باید سبزی ها را دو تا سه ساعت در آب ولرم خیس کنید و بعد آبکش کرده و استفاده کنید.
  3. از عصاره طعم دهنده گوشت هم می توانید به جای آب گوشت در آش شله قلمکار استفاده کنید.
  4. پیاز داغ زیاد باعث خوشمزه تر شدن آش شله قلمکار میشود.
  5. اضافه کردن مقداری ماست در انتهای پخت آش باعث خوشمزه تر شدن آن میشود .
  6. برای اینکه آش شله قلمکار شما غلظت بیشتری داشته باشد و میزان کش دار شدن آن بیشتر شود هنگام کوبیدن مواد آش، گوشت قلم گوسفند را از استخوان جدا کرده و بگذارید با بقیه مواد بجوشد.
  7. در این آش حبوبات را با گوشتکوب له کنید و گوشت را ریش ریش کنید و در آش بریزید. یا نصف گوشت را همراه حبوبات بکوبید و نصف دیگر را ریش ریش کرده و در انتها با هم مخلوط کنید.
  8. آش را در حین پخت مرتب هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند و خوب جا بیفتد. همچنین حرارت زیر شعله آش را ملایم کنید تا به آرامی بپزدو پخته شود.
  9. منبع : bcooke

کیک کرم شکلاتی

مواد لازم برای کیک :

همه مواد به دمای محیط رسیده با شن
. 4 عدد تخم مرغ
1/5 لیوان شکر
125 گرم کره ذوب شده
1 لیوان شیر
1 بسته وانیل 5 گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی) 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1 قاشق مرباخوری پر) 2/5 لیوان آرد

طرز تهیه :

ابتدا حداقل 5 دقیقه تخم مرغ و شکر وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن دوبرابر شود، سپس مواد مایع (روغن و شیر) را اضافه کرده و آنها را هم یک دور با همزن بزنید. مواد خشک(آرد و بیکینگ پودر) را از قبل الک کنید و به مایه کیک اضافه کمی هم بزنید تا مایه صاف ویکدست شود.
قالب کیک را با کره چرب وآرد پاشی کنید مخلوط کیک را در قالب بریزید. مواد لازم برای کرم شکلاتی:
2 عدد زرده تخم مرغ
1 بسته وانیل ترک (کمی وانیل ایرانی) 1 استکان شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
بیش از 2 لیوان شیر(یعنی از 2لیوان کمی بیشتر) 2 قاشق غذاخوری کرم فندق کاکائو(شکلات صبحانه هم میشه) نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی لیتر)
100 گرم شکلات تلخ
برای درست کردن کرم، زرده تخم مرغ، شیر، نشاسته ذرت، آرد را در یک قابلمه بریزید وهم بزنید بزارید روی حرارت متوسط و دوباره هم بزنید تا غلیظ شود بعد از روی حرارت بردارید و بعد شکلات فندقی وخامه را اضافه کنید وباهمزن بزنید و بزارید خنک بشه وبعد در قیف بریزید و قبل از اینکه کیک را بزارید در فر ، طبق ویدئو روی کیک بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گرم تا کیک پخته شود (حدود 40 تا 50 دقیقه،بستگی به فر شما داره)، با خلال دندان چک کنید.

بعد پخت با شکلات آب شده وتوت فرنگی تزئین کنید.

منبع: cookpade

فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف :

به جرات می توان گفت فالوده شیرازی یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می شناسند.این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، پس با نمناک همراه باشید تا به 2 روش مختلف این دسر خوشمزه را آموزش دهیم.

فالوده شیرازی

دستور تهیه فالوده شیرازی روش اول :

مواد لازم برای فالوده:

مواد لازممقدار لازم
نشاسته100 گرم
آب ولرم800 میلی لیتر
آب150 میلی لیتر
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شکر140 گرم

طرز تهیه فالوده بدون دستگاه:

شربت فالوده :

ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.

بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.

رشته فالوده :

نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود .

نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مخلوط نشاسته را به آب در حال جوش اضافه کرده و مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود. بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید.

خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود. در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.

بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید. مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.

بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و با آبلیمو یا آب مربای آلبالو و تمشک سرو نمایید..

دستور تهیه فالوده شیرازی روش دوم :

مواد لازم برای فالوده شیرازی:

  • نشاسته:700 گرم
  • آب:یک و نیم لیتر
  • مواد شربت فالوده:
  • شکر:500 گرم
  • آب:700 سی سی
  • گلاب:نصف استکان

طرز تهیه فالوده با دستگاه :

ابتدا نشاسته و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند. مخلوط نشاسته و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نشاسته خمیری شکل شده و وسط ظرف جمع شود. دقت داشته باشید که مواد را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد برای این کار 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان لازم است.

در این مرحله خمیر را داخل دستگاه فالوده ساز بریزید و یک کاسه حاوی آب سرد را در مقابل خروجی دستگاه قرار دهید تا رشته های فالوده داخل آن بریزد و خودش را ببندد. بعد از اینکه رشته ها آماده شدند آب فالوده را برای چند بار عوض کنید و آب یخ داخل آن بریزید تا کاملا خنک شود. اگر دستگاه فالوده ساز ندارید میتوانید خمیر را داخل چرخ گوشت بریزید و رشته های فالوده را آماده کنید. رشته های فالوده را داخل شربت بریزید و بعد از مخلوط کردن با آب لیمو و یا آب مربای آلبالو سرو نمایید.

برای درست کردن شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید تا یخ زده شود. اما اگر دستگاه بستنی ساز ندارید از این روش استفاده کنید. ابتدا یک کاسه کوچک را داخل یک ظرف بزرگتر قرار داده و مابین آن ها را با یخ پر کنید و روی یخ ها کمی نمک بپاشید تا سرمای بیشتری تولید شود.

حالا همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه کوچکتر بریزید و با همزن مرتب هم بزنید تا مواد حالت جامد پیدا کند. اما روش سوم برای درست کردن شربت به این شکل است که همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف فلزی بریزید وداخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. هر نیم ساعت یک بار شربت را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید و مجدد به فریزر برگردانید تا بخوبی یخ زده و به شکل دلخواه درآید.

نکات تکمیلی در مورد فالوده شیرازی

فالوده شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
فالوده شیرازی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع : shikfood

رولت خوشمزه ي صورتي با آب لبو

"رولت صورتي با آب لبو"

براي قالب 30 در 40 سانتيمتر
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 120 گرم
آرد سفيد 120 گرم
وانيل شكري 1 قاشق چايخوري اگر وانيل ايراني بود يك چهارم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
اب لبوي خام كه ميتونين با ابميوه گيري ابش رو بگيرين 2 تا 4 قاشق غذاخوري
خامه قنادي فرم گرفته به ميزان دلخواه

براي قالب 30 در 40 سانتيمتر
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 120 گرم
آرد سفيد 120 گرم
وانيل شكري 1 قاشق چايخوري اگر وانيل ايراني بود يك چهارم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
اب لبوي خام كه ميتونين با ابميوه گيري ابش رو بگيرين 2 تا 4 قاشق غذاخوري
خامه قنادي فرم گرفته به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

سفيده و زرده تخم مرغ را جدا ميكنيم
سفيده رو با دور تند همزن به حدي بزنين كه پف دار و حجيم و سفيد شه مثل فوم و اگر ظرف رو برگردونين از ظرف بيرون نريزه
حالا سفيده را در يخچال بگذاريد
زرده و وانيل و شكر رو با دور تند همزن حدود 8 دقيقه بزنين كشدار و كرم رنگ شه
حالا سفيده هارو از يخچال بيرون اورده و كم كم با زرده مخلوط كرده و با ليسك يا قاشق دوراني هم ميزنيم تا پف مواد نخوابه
و مواد يكدست مخلوط شن
آرد و بيكينگ پودر را كم كم روي مواد الك ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم و در اخر اب لبو را اضافه ميكنيم و خوب بهم ميزنيم
فر را روشن ميكنيم تا گرم شه
كف قالب را كاغذ روغني پهن كرده و مواد كيك رو روي قالب يكنواخت پهن ميكنيم قالب را به زمين ميكوبيم تا حباب هاي كيك خارج شه فر را روي دماي 220 درجه تنظيم ميكنيم و قالب را داخل فر قرار ميديم بعد از 10 تا 15 دقيقه رولت پخته شده
از فر خارج كرده روي ان را با پارچه يا سيني ميپوشانيم تا خشك نشه و كم كم از حرارت بيفته حالا كيك را از سيني خارج كرده رول ميكنيم با پارچه ميپوشانين وقتي كامل از حرارت افتاد و خنك شد با خامه قنادي فرم گرفته به دلخواه تزئين و خامه كشي كنيد

منبع: آشپز باشی
123