طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه
شنبه 12 مهر 1399
9:18
[ ]
دستور پخت آش شله قلمکار:
“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.
مواد لازم تهیه آش شله قلمکار:
- پیاز
- گوشت
- نخود
- لوبیا
- برنج
- عدس
- زردچوبه
- فلفل سیاه و قرمز
- روغن
- نمک
- سبزی آش
- نعنا
طرز تهیه آش شله قلمکار:
پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم.
نکاتی طلایی برای پخت آش شعله قلمکار:
- در تهیه این آش بجای اسفناج می توانید از برگ چغندر استفاده کنید.
- در صورت در دسترس نبودن سبزی ترخون و مرزه تازه از سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید.فقط باید سبزی ها را دو تا سه ساعت در آب ولرم خیس کنید و بعد آبکش کرده و استفاده کنید.
- از عصاره طعم دهنده گوشت هم می توانید به جای آب گوشت در آش شله قلمکار استفاده کنید.
- پیاز داغ زیاد باعث خوشمزه تر شدن آش شله قلمکار میشود.
- اضافه کردن مقداری ماست در انتهای پخت آش باعث خوشمزه تر شدن آن میشود .
- برای اینکه آش شله قلمکار شما غلظت بیشتری داشته باشد و میزان کش دار شدن آن بیشتر شود هنگام کوبیدن مواد آش، گوشت قلم گوسفند را از استخوان جدا کرده و بگذارید با بقیه مواد بجوشد.
- در این آش حبوبات را با گوشتکوب له کنید و گوشت را ریش ریش کنید و در آش بریزید. یا نصف گوشت را همراه حبوبات بکوبید و نصف دیگر را ریش ریش کرده و در انتها با هم مخلوط کنید.
- آش را در حین پخت مرتب هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند و خوب جا بیفتد. همچنین حرارت زیر شعله آش را ملایم کنید تا به آرامی بپزدو پخته شود.
- منبع : bcooke
[ بازدید : 84 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما : ]