طرز تهيه “دلمه برگ مو” غذاي پرطرفدار تركي

شنبه 17 آبان 1399
12:35
علی حاتمی

مواد لازه براي تهيه دلمه برگ مو

  • برگ مو:به مقدار لازم
  • گوشت چرخ كرده:300 گرم
  • برنج:يك پيمانه
  • سبزي دلمه( گشنيز، جعفري، نعناع و ترخون) به يك نسبت با گشنيز كمي بيشتر:300 گرم
  • پياز متوسط:دو عدد
  • لپه:يك پيمانه
  • نمك:به مقدار كم

دلمه برگ مو

مواد لازم براي چاشني دلمه

  • آب:يك پيمانه
  • سركه:نصف پيمانه
  • شكر:يك قاشق غذا خوري
  • نمك:به مقدار كم

دلمه برگ مو

طرز تهيه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خيس كنيد .و بعد نيم پز كنيد.

تابه اي را روي حرا رت قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد تا داغ شود. بعد پياز را به همراه كمي زرد چوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد.

وقتي رنگ پياز طلايي شد ، گوشت را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.

برنج و لپه نيم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه كنيد و هم بزنيد.در آخر سبزي را اضافه كنيد و تفت دهيد. بعد از كمي پاشيدن نمك روي مواد ، آنها را از روي حرارت برداريد.

و مواد را داخل برگها به صورت بقچه اي بپيچيد.اگر برگهايي كه استفاده ميكنيد تازه هستند بايد دو سه دقيقه اي در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشكنند.

سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچينيد و چاشني را روي آن بريزيد.

در قابلمه را ببنديد تا دلمه ها با حرارت كم و با بخار چاشني بپزند.

طعم چاشني دلمه:

براي چاشني دلمه از سركه يا آبليمو ، آب ، نمك و شكر استفاده كنيد و به اندازه دلخواه از آنها استفاده كنيد.

دقت كنيد سركه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نكنيد .

فوت وفن پيچيدن دلمه ها

براي پيچيدن دلمه ها روشهاي مختلفي وجود داره كه مرسوم ترينشون بقچه اي هست و رولي.

اگر برگهايي كه استفاده ميكنين تازه هست بايد دو سه دقيقه اي در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پيچيدن نشكنه.

برگها رو كه آماده كردين، پهن كنين و مواد رو داخلش بريزين و بپيچيدش.

طرز تهيه و دستور پخت:

امروز طرز تهيه يكي از غذاهاي خوشمزه ايراني را اينجا قرار ميديم.

طرز تهيه دلمه ي گوجه و بادمجون با مرغ، به اين صورت است كه ابتدا بايد محتويات درون دلمه ها را آماده كنيم، بدين منظور ابتدا سبزي مخصوص دلمه را خريداري كرده پاك ميكنيم، آن را خوب مي‌شوييم و با چاقو، ريز ريز ميكنيم و كنارميگذاريم. بعد از آن يك سوم ليوان برنج را به مدت ده دقيقه در آب قرار ميديم. براي تهيه محتويات دلمه، يك پياز متوسط همراه با چند حبه سير را خرد كرده و داخل قابلمه اي كه مقداري روغن درآن ريخته ايم ميريزيم و كاملا پياز و سير را تفت ميدهيم تا مقداري سرخ شود. كمي زردچوبه، فلفل و نمك اضافه ميكنيم و كاملا مخلوط ميكنيم. سپس سبزي مخصوص دلمه را كه از قبل ريز و آماده كرده ايم، به پياز و سير اضافه ميكنيم و با هم مخلوط ميكنيم تا مقداري سبزي از خيسي در بياد و بعد از آن برنج را كه از قبل آماده كرده ايم به بقيه مواد اضافه ميكنيم و كاملا مخلوط ميكنيم، تفت ميدهيم تا كمي سرخ شوند. بعد گاز را خاموش كرده و ميگذاريم تا سرد شود.

منبع:cooknow


[ بازدید : 99 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خوشمزه ترین مزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]