حلوا پسته

دوشنبه 28 بهمن 1398
1:09
علی حاتمی

آرد سفید 300 گرم.

کره گیاهی 150 گرم.

پودر پسته 300گرم.

پودر قند 1 پیمانه.

پودر هل 1 قاشق مرباخوری


[ بازدید : 75 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه انواع خورشت قیمه+ طرز تهیه ماست خانگی

چهارشنبه 23 بهمن 1398
22:01
علی حاتمی

تاریخچه خورشت قیمه

قیمه در اصل یک کلمه ترکی است و در لغت نامه دهخدا به معنی ریز ریز شدن می باشد. بسیاری به خورشت قیمه شاهنشاه خورشت ها می گویند.این غذا با لپه، پیاز ، گوشت خورشتی، و رب گوجه فرنگی درست می شود که بسته به نوع خورشت قیمه از مواد دیگری در آن استفاده می کنند. خورشت قیمه انواع متفاوتی دارد که در هر شهری به شکلی خاص طبخ داده می شود و با اسامی متفاوتی می باشد مواد داخلی انواع قیمه معمولا یکی است اما در بعضی از مواد داخلی با یکدیگر کمی متفاوت می باشند. شهرهای متفاوت طبخ های متفاوتی برای خورشت قیمه دارند.


[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

رولت ماکارونی

يکشنبه 13 بهمن 1398
15:57
علی حاتمی


مواد لازم :

(برای‌۴ نفر)
گوشت ۵۰۰ گرم
ماکارانی نصف بسته
تخم مرغ ۶ عدد درشت
پیاز درشت یک عدد
فلفل دلمه بزرگ یک عدد
قارچ پنج عدد
پنیر گودا سه ورق
پنیر پیتزا یک پیمانه
ژامبون گوشت پنج ورق
نمک فلفل زردچوبه گراماسالا پودر سیر و اویشن ب میزان لازم


[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفند

دوشنبه 23 دی 1398
21:25
علی حاتمی

مواد لازم:

گندم 350 گرم

گوشت گوسفند 300 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری

شکر به مقدار دلخواه

پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری

آب به مقدار لازم

پیاز 1 عدد


[ بازدید : 108 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه “آش ترخینه”

دوشنبه 23 دی 1398
15:57
علی حاتمی

مواد لازم برای آش ترخینه کرمانشاهی :

  • مرغ :200 گرم
  • ترخینه خشک کرمانشاهی :400 گرم
  • لپه :یک لیوان
  • پیازخلالی شده :یک عدد متوسط
  • سیب زمینی :یک عدد متوسط رنده شده
  • هویچ :دو عدد متوسط رنده شده
  • گوجه فرنگی : 5-6 عدد
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم
  • سبزی آش :نیم کیلو
 آش ترخینه





[ بازدید : 82 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی | آداب و رسوم غذا خوردن در فرانسه

چهارشنبه 18 دی 1398
14:30
علی حاتمی

فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ، نیز بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ فرانسوی است. بهترین و سنتی ترین غذاهای فرانسوی ساده هستند , ترکیباتی ساده و در عین حال با شکوه و تزئیناتی زیبا و جذاب . در غذاهای سنتی همچون مثل مرغ در شراب “Coq au vin” و Cassoulet ، شراب قرمز ” Vin rouge ” ، گوشت تازه ، قارچ و دیگر مواد مغذی برای ساعت ها بر روی حرارت به آرامی پخته می شوند و در نهایت غذائی مقوی و سرشار از ویتامین و… را تحویل شما میدهند .

از طرف دیگر، غذاهایی مانند Ratatouille و Quiche Lorraine سبک و بیشتر شامل سبزیجات میشوند . به شما توصیه میکنیم که حتما در سفر خود به فرانسه و گردشگری در پاریس غذاهای لذیذ فرانسوی را نیز بچشید.
فرانسوی ها از کودکی یاد می گیرند که غذاهای خوب را قدردانی کنند و به شهرت آشپزی کشورشان افتخار کنند . مواد غذایی که معمولا مصرف می شوند ، از غذاهای خاص منطقه نرماندی تا آشپزی مدیترانه ای , سبکهای مناطق به طرز چشمگیری متفاوت هستند . فرانسوی ها بدون خوردن میان وعده , سه بار در روز غذا می خورند. صبحانه سبکترین وعده غذایی است که معمولا شامل نان و قهوه است. به دنبال آن یک ناهار دلچسب و شام خوب و سبک .
فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ,غذاهای فرانسوی , رستوران های فرانسوی ,france, پاریس ,قهوه ,آداب و رسوم فرانسوی ها, فرهنگ , خوراک ,غذا , فرانسه , paris,french,صبحانه فرانسوی,ناهار فرانسوی


[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خوشمزه ترین مزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]