طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه و راحت با مرغ

يکشنبه 24 فروردين 1399
15:16
علی حاتمی

سوپ رشته که با موادی همچون گوشت مرغ، رشته فرنگی، هویچ، قارچ، سیب زمینی و نخود تهیه می شود، که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. به همین علت این سوپ به عنوان غذای کامل برای بهبود حال افراد سرماخورده بسیار مفید می باشد. همچنین می توان سوپ رشته را به عنوان پیش غذا تهیه کرد. از این رو، طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را در این بخش از هنر در خانه به اشتراک گذاشته ایم، که امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید





مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ رشته فرنگی عبارت است از

  • رشته فرنگی یا ورمیشل/ ۱۵۰ گرم
  • آب مرغ/ ۵۰۰ میلی لیتر
  • نخود فرنگی/ نصف پیمانه
  • هوجخرد شده/ نصف پیمانه
  • ذرت منجمد/ نصف پیمانه
  • سینه مرغ/ ۱ عدد
  • سیب زمینی/ ۱ عدد
  • گوجه فرنگی/ ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی/ ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ/ ۲۰۰ گرم
  • پیاز/ ۱ عدد

دستور تهیه سوپ رشته فرنگی

ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را به همراه سینه مرغ، آب و کمی زردچوبه درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید، تا گوشت مرغ بپزد. سپس مرغ پخته شده را از داخل قابلمه خارج کنید و آب مرغ را نیز از صافی عبور دهید و بعد آب مرغ را درون قابلمه ای تمیز بریزید

مقداری پیاز خرد شده را به آب مرغ اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید، تا پیازهای خام مدتی بپزند

در این مدت سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی ها را رنده نمایید و قارچ را نیز خرد کنید

در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ رشته فرنگی باید هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، رب گوجه فرنگی و نخود را به پیازهای پخته شده اضافه نمایید

آنگاه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش، خرد کنید و به همراه ذرت به دیگر مواد سوپ اضافه نمایید

زمانی که مواد داخل سوپ کاملا پخته شدند، باید رشته فرنگی را به سوپ اضافه نمایید

در آخر، بعد از نرم شدن رشته ها باید فلفل، نمک و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید‌

اکنون سوپ رشته فرنگی آماده سرو کردن می باشد

طرز تهیه سوپ رشته

ضمن اینکه امیدواریم این سوپ بسیار خوشمزه را تهیه نموده و نوش جان نمایید از شما عزیزان دعوت می نماییم با مراجعه به بخش آشپزی مجله هنر در خانه از دیگر آموزش های ما در این رابطه دیدن نموده و نهایت استفاده را از هر یک ببرید

همچنین بخوانید :

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه و راحت با مرغ
حلوا پسته
طرز تهیه انواع خورشت قیمه+ طرز تهیه ماست خانگی
طرز تهیه “آش ترخینه”
فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی | آداب و رسوم غذا خوردن در فرانسه

منبع : https://shekarstan.tebyan.net/post/12


[ بازدید : 72 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خوشمزه ترین مزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]